Péter adománygyűjtő futása Szofiért

0%
Összesen: 0 Ft 5 000 000 Ft429 Days Left

Péter adománygyűjtő futása Szofiért

KÓD: SZOFIÉRT

A budapesti Hősök teréről a nyíregyházi Hősök terére futok el egy nyíregyházi szuperhősért, Szofiért!

Nádudvari Péter vagyok, gyógypedagógus és újságíró, három gyermek édesapja. A családi példát követve – édesanyám orvos, édesapám szociális munkás – már kisgyerekkorom óta fontosnak tartottam a rászorulókon való segítést. A zene és az írás mellett a sportot is szenvedélyesen szeretem, és azzal is támogatom – már 12 éve – a hátrányos helyzetű embertársaimat. Adománygyűjtő, figyelemfelhívó céllal már sok versenyt vagy saját szervezésű kihívást teljesítettem: háromszoros Ironman vagyok, és több maratoni és ultramaratoni is van már a hátam mögött. Idén a legnagyobb hősök egyikéért futok, a nyíregyházi Szofiért.

Szofi négy évesen megküzdött a leukémiával és most ismét harcolnia kell, rosszindulatú agydaganata van. Megtörtént a daganateltávolító műtétje, kapott sugárterápiát, és szájon át szedi a daganatellenes gyógyszert.
Nincs betegségére kezelési mód, az édesanyja viszont nem adta fel, így 2024 júniusa óta Kölnben, az IOZK-ban - Immun-Onkologisches Zentrum - hő-vírus-és immunterápiás kezeléseket kap Szofi, melyek kiegészülnek dendritikus sejtterápiával. A kezelési sorozat első harmadán már túl vannak, azok 30 ezer Euróba kerültek, a további kezelések költsége 65 ezer Euró. Ehhez jönnek a kiutazás, kinn tartózkodás, szállás költségei. Történetét bővebben ide kattintva olvashatjátok.

Hogy a tüneményes lány legyőzze a betegségét, az agydaganatot, én is „harcba szállok" a magam módján. Szofi következő németországi kezeléssorozatához – amely az egyetlen esélyt jelenti számára – 5 millió forint összegyűjtésével szeretnék hozzájárulni. Az adománygyűjtő kampányom során a budapesti Hősök teréről is elfutok Szofihoz, a nyíregyházi Hősök terére.

Összesen 500 kilométert futok Szofiért, amelyek egységára 10 ezer forint – ha valakinek nem áll módjában ennyit adományozni, akár fél, vagy negyed kilométert is örökbe fogadhat, vagy bármilyen tetszőleges összeggel is támogathatja Szofit.

Vállalt kihívás:

A következő ultramaratonok várnak rám a 2024 őszén és telén történő adománygyűjtő kampány során:

  • Debrecen - Nyíregyháza, Hősök tere 50 km
  • Budapest - Hősök tere, Nyíregyháza - Hősök tere 246 km, négy egymást követő szakaszban
    • Budapest, Hősök tere - Hort 63 km
    • Hort - Szihalom 64 km
    • Szihalom - Tiszaújváros 60 km
    • Tiszaújváros - Nyíregyháza, Hősök tere 59 km
  • 204 edzéskilométer

Péter adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

OTP 11734138-20017125-00000000
 
IBAN: HU12 1173 4138 2001 7125 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
 

Közlemény: SZOFIÉRT

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

FONTOS: kérjük, hogy ne az ott megjelenő számlaszámra utaljon, hanem a 11734138-20017125-00000000-ra. 

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: Ide kattintva nyitható meg

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

VERES SZOFIA  gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor VERES SZOFIA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás: A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20017125-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: VERES SZOFIA célzott támogatása.

 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.